top of page

Гартуємося змолоду


З 21 по 23 вересня 2018 року в лісовому урочищі с. Мигалки, Бородянського району, вихованці гуртка КЗ БРР «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді», що працює на базі Руднянського НВО (керівник Нерейко А.Б.) взяли участь у військово-патріотичному вишколі учнівської молоді Київщини «Осіння гроза - 2018». Вишкіл проходив з ініціативи Київської обласної державної адміністрації, за участі інструкторів-волонтерів та членів проводу МГО «Моноліт» (керівник Руслан Микула).

Понад сорок учнів 6–11-х класів загальноосвітніх шкіл Київської області взяли участь у військово-патріотичній акції «Осіння гроза - 2018» і протягом трьох днів поринули у цікаве таборове життя, насичене заняттями з психологічної, тактичної, вогневої підготовки, поводження з вибухонебезпечними предметами, змаганнями з пейнтболу. Щовечора молодь збиралася біля ватри на патріотичні гутірки та посмакувати табірною кашею. Таке фізичне і моральне загартування, спілкування з природою згуртувало таборовиків.

На закритті вишколу комендант табору та голова МГО «Моноліт» Руслан Микула оголосив результати змагань з пейнтболу та полоси перешкод, кожен учасник, який пройшов повний вишкіл отримав футболки з логотипом МГО «Моноліт» та пам’ятні буклети. Наші гуртківці поїхали додому стомлені, але в піднесеному настрої, дуже задоволені своїми результатами.

Інші новини
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page