top of page

«Пам’ять у наших серцях»


До Дня пам’яті та примирення 8 травня та до 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня 2020р. вихованці гуртка «Юний мандрівник» Комунального закладу Броварської районної ради «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді», що працює на базі Літківського НВО ім. М.П. Стельмаха розпочали віртуальну подорож історичними сторінками рідного краю, щоб підтримати всеукраїнську безстрокову акцію «Родинні історії війни», розпочату Українським інститутом національної пам’яті.

Разом з Марією Герус, (керівником гуртка) вихованці спробували відтворити події, які відбувалися у їхній місцевості. Розпитали про ті події у своїх сусідів і батьків. Діти занурилися в історію разом із своїми рідними і кожен відтворює неповторну і трагічну долю своїх бабусь і дідусів у страшні воєнні роки..

Кожна доля сповнена болем і смутком від спогадів про війну. Під час онлайн зустрічі кожен зміг поділитися родинними історіями, пов’язаними з подіями Другої світової. Ми збережемо пам’ять про них у наших серцях.

Інші новини
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page